Diensten

Advertorials en advertenties

Unique sellingpoints zien. Wegblijven van obligate reclameteksten. Steeds vanuit de opdrachtgever en zijn klant redeneren. Dat is de kracht van Paroles als het gaat om advertorial- en advertentieteksten. Wij willen weten wat onze opdrachtgevers drijft, willen hun passie en hun producten kennen. Pas daarna gaan wij aan de slag met een tekst die laat zien dat wij exact begrijpen wat jij bedoelt!

Persberichten

Een goed persbericht prikkelt, maakt nieuwsgierig en beantwoordt tegelijkertijd alle mogelijke vragen. Paroles schrijft goede persberichten. Bovendien weten we hoe wij jouw nieuws het beste onder de aandacht kunnen brengen. Wij kiezen de juiste media en benaderen de juiste mensen. Zodat jouw nieuws de aandacht krijgt die het verdient.

Free publicity

Positieve redactionele aandacht is waardevol. Daarom is het goed om met opmerkelijke berichten de pers op te zoeken. Paroles heeft veel ervaring met het creëren van free publicity. Wij hebben een neus voor wat scoort in de media. We weten waar we moeten zijn én we zijn ‘n kei in timing. Drie factoren die ertoe doen als het gaat om free publicity. Omdat we zo goed weten hoe het werkt, schatten we jouw kansen juist in en krijgt je altijd een reëel advies. Adverteren werkt soms beter!

Interviews en artikelen

Wij zijn nieuwsgierig en willen het naadje van de kous weten. Dat komt ons goed van pas bij het schrijven van interviews en artikelen. Steeds weer gaan we op zoek naar het bijzondere, het grappige of het ontroerende. En elke keer weer weten we dit op te schrijven op een manier die boeit.

Human interest, techniek, economie of wetenschap, Paroles gaat geen onderwerp uit de weg. Omdat we alles durven te vragen, weten we waarover we schrijven. Dat doen we dan ook op een heldere, toegankelijke manier. Zo maken we de taaiste onderwerpen licht verteerbaar.

Personeels- en relatiebladen

Paroles werkt mee aan verschillende personeels- en relatiebladen. We vinden het een uitdaging om steeds op zoek te gaan naar leuke invalshoeken om uw bedrijf of instelling te belichten. Daarom schrijven we niet alleen, we denken ook spontaan mee over bladformules, rubrieken en verhaalideeën. En wanneer je transparant wilt communiceren over heikele onderwerpen, reiken wij je manieren aan om er met een positieve twist over te berichten.

Nieuwsbrieven

Lekker leesbaar, informatief en gevarieerd. Een visitekaartje voor jouw organisatie waar met nieuwsgierigheid naar uitgekeken wordt. Zo moet een nieuwsbrief volgens Paroles zijn. Paroles verzorgt diverse nieuwsbrieven, zowel digitaal als in print.

Jaarverslagen

Paroles is allergisch voor obligate jaarverslagen. Wij willen dat onze jaarverslagen van kaft tot kaft gelezen worden. Dat ze inspireren en wenkbrauwen doen optrekken. Dat bereiken we door met onze opdrachtgevers na te gaan wat er bijzonder was het afgelopen jaar. Waar was je trots op? Wat heb je ontwikkeld of bereikt en welke personen zijn een voorbeeld binnen uw organisatie? Wat ging er mis en aan welke oplossingen wordt er gewerkt? Vervolgens bedenken we een format – digitaal of in print – en zorgen we er in samenwerking met fotografen en vormgevers voor dat er een jaarverslag komt dat ertoe doet.

Mailings en brieven

Een brief kan een uitstekend middel zijn om je doelgroep rechtstreeks te benaderen. Paroles zorgt ervoor dat jouw brieven en mailings aantrekkelijk zijn om te lezen. Ze zijn to the point, helder ingedeeld en informatief. Dat maakt dat jouw mailing wél met interesse gelezen wordt. Om het je helemaal gemakkelijk te maken kan Paroles je mailing compleet verzorgen. Met behulp van een door jou aangeleverd adressenbestand zorgen wij ervoor dat de brieven keurig verzorgd op jouw eigen briefpapier verzonden worden.

Website content

Je website is je visitekaartje. Een boeiende, goed onderhouden en informatieve website is een klantenmagneet. De moeite waard dus om aandacht aan te besteden, zowel aan het design als aan de inhoud. Paroles zorgt ervoor dat de content van jouw website naadloos aansluit bij de uitstraling van jouw bedrijf of instelling. Wij presenteren je activiteiten aantrekkelijk en lekker leesbaar.

Social media

Twitter, LinkedIn, Facebook, Pinterest. Het zijn mooie communicatiemiddelen waarmee je goedkoop, gemakkelijk en snel je doelgroep bereikt. Maar: ze moeten wel bijgehouden worden. Berichten plaatsen, reageren en beheren, Paroles doet het voor jou. Zo voorkom je dat je laatste post van te lang geleden is.

Publieksvriendelijke beleidstukken

Bloed, zweet en tranen kost het vaak om tot een gedegen beleidstuk of meerjarenplan te komen. Doodzonde om het ongelezen in een la te laten verdwijnen! Paroles maakt korte metten met ingewikkelde stukken. Met behoud van de inhoud en de juiste toon herschrijven wij je beleidstuk tot een prettig leesbaar, handzaam document. Vaak hebben we verrassende ideeën om jouw stuk zo te presenteren dat je medewerkers er nieuwsgierig naar worden en ze het met belangstelling lezen.